22. 5. 2014

w h i t e and b e i g e

white and beige....farby , ktoré v interiéry milujem ...

Dobre sa kombinujú a pôsobia útulne. Bytový textil v týchto farbách je nadčasový a príjemný na oko.
Všimnite si roletku je skoro z pavučinkového materiálu ...najtenší pravý ľan, úžasný materiál!
Vážené a čo hovoríte na  tašku ? Taška je robená podľa vzoru slamovej nákupnej tašky Marocco. Keď som šila závesy , ktoré sú na fotkách, pri pohľade na materiál (prírodný, pripomínajúc slamu) , som dostala nápad, že by sa hodil na tú tašku, po ktorej túžim a ktorú som si zatiaľ nestihla zadovážiť. Mne sa výsledok páči a som spokojná:)...rozmýšľam, že vám takú tašku pripravím aj  do plánovanej Giveaway už v tomto mesiaci!
Dosť bolo rečí poďme na obrázky:























Ďakujem za návštevu a milé komentáre 


12 komentárov:

mončika povedal(a)...

Tak to je paráda!!!! Všetko je krásne- taška, vankúš aj roletky sa mi veľmi páčia. Aj farebná kombinácia je jemná a nevtieravá.
m.

Unknown povedal(a)...

Moni, ďakujem:)

Beata povedal(a)...

Krásne fotky Erika,radosť pozerať...máš to doma veľmi pekné a príjemné.

Unknown povedal(a)...

Beatka, ďakujem si milá.

Erika povedal(a)...

Erika zámer sa ti absolutne podrail ked som videl atvoju uvodnu fotku na bloglovin tak prve čo ma napadlo maroco taška od bella rose:DD ja ju doma mám kupila som si ju min rok v zľave ano musím povdať že je dosť nepraktická ušká su priliš dlhé taška je obria a tak v nej mám dekoračne vankuše ,nieje ideálna na nákupy na zeleninovom trhu ale k moru si ju isto vezme pretože je nás a5 a tam už sťahujem na pláž. pol kupelne :DDZato ak sa rozhodneš robiť GA s touto taškou chem juuuu je prenádherná

Unknown povedal(a)...

TAK SOM RADA, že sa vám moje fotky a výrobky páčia:)teším sa každému písmenku, čo mi sem napíšete.
e.

Natália povedal(a)...

Ahoj Ericca, presne podľa môjho gusta, tiež sa mi takéto odtiene páčia a rovnako aj prírodné materiály. Momentálne riešim otázku aké si ušiť záclony a po zhliadnutí tvojich fotografií mám v tom jasno ;). No a tá taška sa páči aj mne. Hovoríš že bude giveaway? hmmmmm...(musí byť moja!a ako vidím, nie som jediná čo má na ňu zálusk):DDD Si šikovnica šikovná!
Pekný deň!Natália

Unknown povedal(a)...

Naty, tak som rada, že som ťa inšpirovala...nezabadni nafotiť keď budú hotové!

Unknown povedal(a)...

Milá Ericco , váš vyladěný obývák je přesně to, po čem já toužím, je to nádhera, roletka, závsy, béžová a bílá, super, nádhera,i vaše podlaha je krásná. Mějte se krásně Martina

M.A.R.K.I povedal(a)...

Eri, náááádhera ....překrásná roletka i taška !!!! Marki

Unknown povedal(a)...

:)

Majka povedal(a)...

Eriko to je nádhera. Ze záclonky i tašky jsem úplně unešená. Odpoledne se půjdu podívat na zásoby látky a určitě si taky takovou zkusím ušít.
hezký den Majka