3. 12. 2013

Môj handmade deň venovaný len "mne"

Keďže už dlhší čas zanedbávam svoju domácnosť a vôbec sa nevenujem výrobe nejakých dekorácii, ktoré by sa zohriali u nás aspoň dva,tri dni...dnes nastala zmena a vznikli títo drevení anjeli (po ktorých moje srdce už dlho pišťalo)...židovská hviezda, vankúšiky a to všetko pri kvalitnej muzike, ktorá ma hnala dopredu.
Najviac mi dali zabrať fešáci anjeli i keď vyzerajú možno veľmi jednoducho...ich telíčka (polienka) som najskôr musela očistiť sekerkou a špachtľou od kôry, lebo bola škaredá...potom natrieť patinou (slonia kosť a sivá farba) ...svetožiare a hviezda tiež neboli sranda.


Vstala som zavčas rána a tak som stihla všetko dokončiť už doobeda + pripraviť takúto mňamku pre moje lásky a aj pre seba za odmenu:)


6 komentárov:

Môj život na predmestí povedal(a)...

ahoj Ericca.anjelici sú rozkošní.mám rada chvíle tvorivé sama so sebou :-).lievančeky vyzerajú luxusne,mňamky.papa,jazmínna

Unknown povedal(a)...

Jazmínka, ďakujem ti za milý komentár.

minefelicite povedal(a)...

Krásní andělíčci... a pak lahodné lívanečky - pěkně sis užívala ♥ Iva

Unknown povedal(a)...

Iv G - ď a k u j e m :)
to máš úplnú pravdu - užila som si to, lebo pre prac. zaneprázdnenosť si nestíham porobiť , to po čom túžim.
Želám krásne , slnečné, tvorivé dni.
e.g.

Susie povedal(a)...

WHAU! U vás je tak nádherně a ještě s andílky :-) jsou perfektní*** Prosím z čeho je vyrobená hlavička a křídla? Hlavička - polystyren? Děkuji :-)

Unknown povedal(a)...

:) ď a k u j e m :)
Krídla : termolín http://www.bubulakovo.sk/bubulakovo/eshop/9-1-Vystuze/0/5/9-Termolin-180
hlava: polystyrénová guľa http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=17222197

ps: krídla by mohli byť aj z tvrdého papiera, prípadne z látky vystužené a ušité...kedže sa mi nechcelo šiť:), tak som ich vystrihla z toho termolínu a čuduj sa svete -vyzerajú k svetu:))))